Jumey

Bloggers – SEO

<

Ja, ja! Het “Zoveelste” blogger bureau!

Wij doen ons uiterste best ons te onderscheiden door het laagdrempelige en snelle contact tussen ons en de bloggers. Bij inschrijving ben je absoluut tot NIETS verplicht. Bij elke opdracht zullen wij jou eerst de details voorleggen, hier kun je mee akkoord gaan of niet. Er worden geen eisen gesteld, en ook “moet” je niets.

Uiteraard als jij akkoord gaat met een opdracht, dan verwachten wij wel dat jij je aan de overeenkomst houdt. Simpel genoeg dacht ik zo?

Wat betekent dit verder voor jou?

Omdat wij in sommige gevallen mooie bulk tarieven kunnen afspreken met onze vaste opdrachtgevers, hebben wij besloten om met vaste tarieven te werken. Dit betekent dat wij gaan kijken naar jouw DA en PA waarde, de bezoekers aantallen en andere relevante cijfertjes. Hier hangen wij vervolgens een vast tarief aan vast.

Hoe werkt dat dan?

  • Wij ontvangen een opdracht en selecteren passende bloggers.
  • De klant kiest welke bloggers relevant zijn voor de opdracht
  • Wij nemen contact met jou op om te zien of je de opdracht aanneemt

Hiervoor is het wel belangrijk dat wij de juiste informatie van jou ontvangen. Zou jij daarom deze regels willen lezen, voor je het inschrijfformulier invult?

Bij het invullen van het inschrijfformulier bevestig je dat je de ALGEMENE VOORWAARDEN gelezen hebt, en daarmee akkoord bent! 

Wij nemen dan zsm contact met je op, en laten we je weten hoe en of wij kunnen samenwerken.

Voor vragen mail dan naar blogger@jumey.nl